Gıda, Su kaybı ve İsrafı
TÜBA-Gıda ve Beslenme Çalışma Grubu tarafından aynı isimde İstanbul’da düzenlenen sempozyumla; son yıllarda hızla artan nüfus, düzensiz kentleşme, kontrolsüz sanayileşme ve iklim değişikliğinin küresel dinamikler, dünyada yaşanan büyük değişim ve sonuçları alanın uzmanları, akademisyenleri ve araştırmacıları tarafından masaya yatırıldı. Toplantının ardından hazırlanan eserle gıda ve su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir yönetimi konusunda yol haritası çıkarıldı.
Prof. Dr. Kazim Şahin, Prof. Dr. İrfan Erol
Bölümler
Yazar: Prof. Dr. İrfan Erol, Prof. Dr. Belgin Sırıken
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch01
Yazar: Prof. Dr. İzzet Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Melih Koşucu, Arş. Gör. Elif Zeynep Deneri
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch02
Yazar: Dr. Mustafa Yıldız
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch03
Yazar: Prof. Dr. Abdulmuttalip Arpa
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch04
Yazar: Prof. Dr. Ufuk Türker
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch05
Yazar: Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın, Prof. Dr. Senar Aydın
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch06
Yazar: Prof. Dr. Mehmet Seçkin Aday
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch07
Yazar: Prof. Dr. Hasan Sabri Öztürk, Zir. Yük. Müh. H. Kağan Yeniçeri
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch08
Yazar: Prof. Dr. Vural Gökmen
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch09
Yazar: Prof. Dr. Adnan Çiçek, Didem Doğar
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3.ch10