Gıda, Su kaybı ve İsrafı
2024
ISBN: https://tuba.gov.tr/tr/haberler/akademiden-haberler/tubadan-kaynaklari-koruma-cagrisigida-ve-su-israfina-cozum-onerileri
DOI: 10.53478/TUBA.978-625-6110-08-3

TÜBA-Gıda ve Beslenme Çalışma Grubu tarafından aynı isimde İstanbul’da düzenlenen sempozyumla; son yıllarda hızla artan nüfus, düzensiz kentleşme, kontrolsüz sanayileşme ve iklim değişikliğinin küresel dinamikler, dünyada yaşanan büyük değişim ve sonuçları alanın uzmanları, akademisyenleri ve araştırmacıları tarafından masaya yatırıldı. Toplantının ardından hazırlanan eserle gıda ve su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir yönetimi konusunda yol haritası çıkarıldı.

Prof. Dr. Kazim Şahin, Prof. Dr. İrfan Erol