AKADEMİ ÜYEMİZ Prof. Dr. KADRİYE ARZUM ERDEM GÜRSAN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ECZACILIK AKADEMİSİ 2013 YILI “BİLİM ÖDÜLÜ”NÜ ALDI

AKADEMİ ÜYEMİZ Prof. Dr. KADRİYE ARZUM ERDEM GÜRSAN TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ECZACILIK AKADEMİSİ 2013 YILI “BİLİM ÖDÜLÜ”NÜ ALDI

 Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından her yıl eczacılık bilimleri alanında araştırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan bilim insanlarının seçkin araştırma, çalışma ve hizmetlerini değerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teşvik unsuru olmak üzere verilen 2013 Yılı Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödüllerini alan bilim insanları belirlendi.

TÜBA asosye üyesi ve Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Kadriye Arzu Erdem Gürsan, 2013 yılı Bilim Ödülü’ne layık görülmüştür. 

Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin ABACIOĞLU “Hizmet Ödülü”ne;  Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Analitik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Burcu DOĞAN TOPAL ile Gazi Üniv. Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Başak ENGİN ise “Teşvik Ödülü”ne lâyık görülmüştür.

Ödül alan üyemizi ve diğer bilim insanlarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığı