TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri TÜBA’nın da katılımcıları arasında yer aldığı; Türkiye’nin en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te sahiplerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edildi.

Tüm alanlarda yetişmiş nitelikli insan kaynağını artırmak amacıyla öne çıkan doktora tezlerini teşvik etmek, desteklemek ve onurlandırmak üzere ihdas edilen ödül programında ikinci kez sahiplerini buldu.

TÜBA TEKNOFEST Doktora Bilim Ödül programının birincileri olan Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında Dr. Demet Çilden Güler törene katılamadı, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında Dr. Ufuk Tuğtekin ve Sağlık ve Yaşam Bilimleri alanında Dr. Deniz Lengerli’ye ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edildi. 

TEKNOFEST’in son günü düzenlenen ödül töreninin devamında ise; Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında ikincilik ödülü alan Dr. Ferdi Kara ve üçüncülük ödülü  sahibi Dr. Müge Özçevik törene katılamadı. Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında; ikinci olan Dr. Tuba Bağatarhan’a ve üçüncü olan   Dr. Halime Güngör’e, Sağlık ve Yaşam Bilimleri alanında ikinci  Dr. Duygu Aydemir’e ve üçüncü Dr. Ahmet Cingöz’e ödülleri TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, BAYKAR Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır tarafından takdim edildi. TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ise ödül sahiplerine beratlarını sundu.