Başkan Şeker TICMET'22’de Konuştu

Başkan Şeker TICMET'22’de Konuştu

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, 4. Uluslararası Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri Konferansı’na  (TICMET'22) davetli konuşmacı olarak katıldı.

Bilim insanlarının malzeme ve mühendislik teknolojileri ile ilgili en son araştırmalarını ve sonuçlarının sunulduğu Konferans; farklı saha üyelerine yeni fikirler ve uygulama deneyimleri konusunda alışverişte bulunma, iş veya araştırma ilişkileri kurma ve gelecekteki iş birliği için küresel ortaklar konusunda fırsat sunuyor. 

Prof. Şeker, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Gaziantep Üniversitesi ortaklığında düzenlenen konferansta “TÜBA ve Malzeme ve Mühendislik Teknolojileri” hakkında konuştu. Encümen-i Daniş’ten bu yana TÜBA’nın kuruluşu ve tarihsel gelişimi hakkında bilgi veren Prof. Şeker “Çalışma Trendlerinin Evirilmesi: Mühendislik Alanında Yapılan Çalışmalar, Öne Çıkan Alanlar, Çalışmalarda Öne Çıkan Kurumlar ve Yayınlar, Küresel Eğilimler: Yükselen Teknolojiler ve Çözüm Odaklı Uygulama Alanları ve Türkiye’nin Geleceği gibi başlıklar üzerinde durdu.

İlgili Fotoğraflar